Käytin joulupäivänä LAU:n hallissa Villen siskon kanssa aksaamassa. Tai Elina teki shelteillä ja mä kuvailin. Tein Texilläkin ihan jotain pientä. Halli on niin hieno, valoisa ja puhdas (tekonurmipohja). Sunnuntaina oli samaisessa hallissa kinkunsulatus-epikset. Kaapon kanssa siis siellä harjoittelemassa lähdössä pysymistä. Menin sillä kaksi rataa – eikä varastanut kummassakaan. Hyvähyvä! Menin myös Lassella 2/3- luokkalaisten radan. Lasse tuli toiseksi ja voitti suklaata ja karkkia .

Maanantaina palattiin kotiin. Tiistai aamuna käytiin Pennalassa lenkkeilemässä ja tehtiin vähän aksaa. Texillä pentupuomia ja kujakeppejä. Ville teki Kaapon kanssa. Ja niillä menikin ihan hienosti.. Sanoi jopa joskus haluavansa Kaapon kanssa kisaamaan
Eilen nähtiin taas Pennalassa Mariannen kanssa. Iitun ja Texin pentuagilityä.. Rata oli suunnilleen tällainen:
Tehtiin osissa. Alkuun koitettiin 2 esteelle eri vaihtoehtoja – pakkovalssi/sylkkäri, niisto, tai kierättäminen vasemman siivekkeen kautta ja päällejuoksu. Kaikki toimi Texillä hyvin. Alussa pään vaivaa tuotti Texin yksi vaikeuksista; kakkoshypyn vierestä lähti kepit, joita Iitu treenaili erikseen. Tex haki vahvasti kokoajan kepeille – luuli tietävänsä paremmin, että sinne mennään. Palkkailin pari kertaa kun tulikin luokse, eikä hakenut keppejä ja sen jälkeen taas toimi. Kuutos hypylle päällejuoksu, kasille takaakiero ja ysin, kympin ja putken väliin valsseja. Puomia otettiin alkuun erikseen, oli hieno puomi. Lopussa koitin koko rataa ja vauhdin huumaavana Tex juoksi ekaa kertaa piitkästä aikaa puomin läpi. Kröhöm – huomautin ja palasi pian alastulolle. Muistutukseksi otettiin vielä muutama toisto ja nyt meni alastulon hyvin.
Tex on jo vähän miehistynyt.. tai alkaa olemaan jo vähän aikuisemman oloinen ja näköinen (9 kk täynnä). Vauhtiakin on tullut huimasti lisää. Se on myös alkanut kuuntelemaan ohjausta eikä enää kaartele omiaan. Vielä täytyy paljon treenata esteiden ohivientiä ja kuuntelemista lisää. Meinaa liian helposti lukea itse rataa ja mennä esteet joita ei pitäisi mennä. Mutta kyllä siitä aika kiva agilitykoira tulee . Kaapokin teki samaisen radan ja erikseen pari toistoa puomilla. Loppuun iso lenkki metsässä.