Eilen taas Renkomäen hallilla HOT:in vuorolla. Texin kanssa alkuun perusasentoja. On jo aika hyviä. Yhden kerran kääntyi vinoon taakse, mutta kun tästä ei tullut palkkaa, korjasi seuraavan suoraan.  Sitten taas Marian häiriössä perusasento - kesti jo paremmin perushäiriön, mutta pallon heitto nenän edessä oli vielä vaikeaa.. Pikkuhiljaa kuitenkin paranee ja alkaa tajuamaan idean.

Sitten seuraaminen.. tätä taas pohdittiin. Täytyy nyt vaan jatkaa kotona  tuota yhtä askelta ilman mitään namia kädessä ja tehdä hallilla seuraamista kun joku katsoo. Metalli noutoa; ensin vauhtipalkka ja sitten pari luovutusta. Ei ongelmaa . Vielä liikkeestä maahanmenoja ja pari stoppiakin. Maahanmeno on hieno; menee niin vauhdilla, että luisuu maassa ollessaan vähän eteen kun hallin lattia on niin liukas

Kaapon kanssa tehtiin samaan aikaan muiden kanssa, paljon  häiriötä . Alkuun kaukot. Oli hyvin kuulolla ja teki napakoita vaihtoja. Liikkeestä istuminen ja myös metallinouto Kaapolle. Hyvin haki myös vieraan kapulan, viime kisassa kun ei voinut sitä nostaa.. olikohan pohjan (maneesi) takia vai miksi? No, täytyy treenata paljon vierailla ja erilaisilla metalleilla.