Kisattiin tänään Ojangossa kaksi starttia kummankin koiran kanssa. Kisat oli samalla colliemestaruudet tältä vuodelta. Ekalle agiradalle Texin kanssa. Rata oli haastava ja nollia taisi tulla 80 koirakosta vain muutamia. Sain alun aika siististi sujumaan. A:n kontaktin Tex otti hienosti, ihan jopa pysähtyi :) Puomin alastulon edessä oli n. 4 m päässä suoraan putken suu, johon ei menty. Meni alastulon aika loikkaamalla ja olin ihan varma että sai vitosen. Juuri sain vedettyä ohi putkensuun.. Keinun jälkeen oli kaksi päällejuoksua peräkkäin. Rimat kolahti ja yleisöstä kuului voivotteluhuokaisuja ja ajattelin että pirun rimakin vielä tuli. Loppuun siis ohjasin ihan löysästi, juoksin vaan enkä katsonut koiraa, joka tuli pituuden ohi. No kisakirjan välissä olevassa tuloslapussa oli vain kielto (eli pituuden ohijuoksu) ja kun en korjannut niin HYL. Ei siis vitosia puomilta tai rimoista. Piiskaa mulle ihan nyt kunnolla, perhana ku olisin vaan keskittynyt tekemään radan täysillä loppuun. Aargh miten ärsyttävän huono ohjaaja.

Kaapo taas loikkasi puomin ylösmenon ja yrittäminen loppui tähän. Keinun jälkeisessä päällejuoksukohdassa ohjasin ekan hypyn väärinpäin- HYL. JustJust!

Hyppyradan tuomaroi Leena Rantamäki-Lahtinen. Tunnettu helpoista ja vauhdikkaista rataprofiileista. Mutta kun kisat oli niin pahasti myöhässä, päätti hän pitää minejä ja medejä tuomaroineen Heidi Viitaniemen radan. Ei ollut ihan niin suoraviivainen ei.

Texin kanssa olin myöhässä ihan jokaikisessä valssissa ja koira meinasi hypätä syliin joka valssin, kun olin niin pahasti edessä. Nollalla kuitenkin väännettiin ja sijoituttiin viidensiksi. Ei tuplanollaa siis kuitenkaan kun pilasin sen ekan radan.

Kaapolla sain valssit natsaamaan ja mentiikin rata lujaa. Tokvikana olevan muurin yksi palikka kolahti ja tippui. Eeih voi olla totta. Nollalla oltaisiin oltu kolmansia heti Grimin ja Hopen jälkeen. Mentiin siis kovaa. Mutta eihän se riitä jos ei tee nollaa.

Aika paljon jäi hampaankoloon näistä kisoista.

Janakkalan kisoista lyhyesti, jossa Texin kanssa kisattiin viime sunnuntaina. Eka agiradalta pelastelunolla. Meinasi kaksi kertaa mennä ihanmihin sattuu.. Mutta nolla nyt kuitenkin. Seuraavalla radalla kova tahto saada toinenkin nolla, mutta lopussa tuli rima alas (jota vähän pelkäsinkin). Vein vielä kepeille väärin sisään, jotka korjattiin joten HYL. Hypärillä oli vähän säätöä, HYL sieltäkin. Tänään Tex tuntui enemmän omalta itseltään kuin tuolla Janakkalassa. Oli muuttopäivän jälkeen aika kuitti ja tuntui kisamenossakin. Tänään muutoin hyvä fiilis, vielä kun opin ohjaamaan paremmin :)

Uudet lenkkimaisemat on aika huikeat:1_kuva0173-normal.jpg