Olipa uuvuttava reissu.. kolmetoista tuntisia työpäiviä.. Mutta ihan avartava :)

Olin kotona perjantai iltana kuuden aikaan. Olin ilmoittanut Kaapon Kirkkonummen kisoihin lauantaille, mutta oli sen verran väsynyt olo, että oli ihan oikea ratkasu jättää kisat väliin, olisin varmana unohtanut radat tai muuta.

Käytiin kuitenkin la aamuna hallilla Pennalassa. Kaapolle vähän kokoamis treeniä ennen hyppyä ja pieni rata. Olipa intoa pienessä miehessä.. Käytiin myös Hollolan hallilla su aamuna; molemmilla koirilla ihan pieni treeni ja lenkki päälle.

Maanantaina oltiin P-Haun epiksissä. Molemmat koirat ykkös- sekä kakkos/kolmos luokassa. Kaapo pysyi hyvin lähdöt, tosin oli tuttu halli, jossa aina treeneissäkin pysyy.

Tänään käytiin myös pikapikaa Hollolassa tekemässä vähän tokoa. Kerkeisn tehdä vaan Kaapolla: seuraamista ja askelsiirtymisiä, ihan jees. Tarvii harjoitella paljon noita askelsiirtymisiä, varsinkin taaksepäin. Luoksetulon stoppeja kiertämällä, Hyppynouto, jossa hain itse kaksi ekaa "heittoa" takaisin kun Kaapo piippasi innoissan kun heitin. Huomautin ja nyt hvyin, myös uusittuna oli hiljaa ja hyvä nouto :) Metalli, ensin pitämistä kiertämällä ja sitten ihan noutona, ei ongelmaa; noutaa samalla innolla kuin puisenkin kapulan, hienoa :) Loppuun vielä kaukojen pari vaihtoa ja liikkeestä istuminen, hyvin molemmat.