Aamulla ajeltiin taas Pennalaan päin agiloimaan ja matkalla käytiin kävelemässä Porvoon joen reunaa pellolla. Pojat juoksenteli pitkin peltoa ja oli kivaa.

Hallilla aluksi Kaapolle rengasta. Otettiin ihan oikealla renkaalla ,mutta tässä on selvästi vielä harjoiteltava harkkarenkaalla ja kotona olevalla mopon renkaalla. Kaapo ei vielä tajua, että rengas on se jonka läpi on hypättävä, ei pelkästään kehikko, jossa rengas on kiinni. No - saatiin avustuksella muutamia onnistuneita ja jätettiin hautumaan. Sitten kolmella esteellä, jotka T:n muodossa (n. 1,5 m etäisyydellä toisistaan), kiertoja, twistejä, sylkkäreitä ja pakkovalsseja paljon. Näissä saatiin jo tosi onnistuneita pätkiä ja Kaapo meni esteet juuri niinkuin ne halusinkin. Tosi hyvä Kaapo. Lopuksi vielä kujakeppejä ja niissä kulmia, jotka taas hyvät!

Ville meni Lassella myös pientä radanpätkää, joka oli eka kerralla hyvä, toisella kerralla taas Lassen mielestä turhaa toistoa ja vauhti hyytyi ravaamiseksi. Lasse ei kestä jahkaamista yhtään. Kyllästyy tosi nopeasti. Mutta eka rata oli taasen tosi hyvä ja siinä oli vauhtia riittävästi. 

Illalla käytiin vielä pikaisesti Hollolan hallilla tokoilemassa. Ville Lassen kanssa sivulle tuloja, jotka Lassella jo tosi hyviä. Hakee jo itsenäisesti sivulle. Seuraamista namin kanssa, joka ok. Markkerille menoa. joka Lassesta tosi kivaa. Loppuun vielä luoksetulo ja liikkeestä seisomisia.

Kaapolle vain vähän sivulle tuloja nyt ilman mitään apua. En edes sano mitään, odotan vain jos itsenäisesti hakee oikealle paikalle ja palkka siitä. Ruutuun lähettämistä markkerin avulla. Ei tehty enempää kun Kaapo oli tosi väsyneen oloinen. Muutenkin täytyy alkaa katsomaan, etten vaan treenaa innoisssani liikaa ja saa Kaapon innostusta tapettua. Pitäisi muistaa aina huilata välillä ja tehdä vaikka vaan kotona jotain pientä.