Maanantaina tokoringin treenit. Tihutti teräviä vesipisaroita, oli kylmä ja pimeää.. syksy.. Mutta silti vaan ahkerasti tokoa. Aloitettiin ruudulla. Vein markkerin ruutuun. Hyvin läheti etenemään ruutuun, mutta matkalla oli vauhtia hidastavia lehtiä maassa, joita Kaapo epäili markkereiksi :). Oikea pinta löytyi kyllä ruudusta :)

Seuraamista. Lähdöt nyt hyviä, kontakti säiliyi. Hieman oli väljä alussa, mutta parani. Hyvä seuraaminen, paitsi ohjaaja tekee täyskäännökset joskus hassusti.. täytyy alkaa kiinniittämään huomiota, että kävelen näissä oikein. Luoksetulon pysäytyksiä, namilla ja pelkällä 'stop' käskyllä. Liikkeestä s ja tässä pysymistä kun kävelen ohi. Tällä kertaa tosi hyvä :) Nouto, jossa Kaapo karkaa liian helposti. Säpsyy kun heitän kapulan. Palkkailin muutaman kerran hyvästä istumisesta sivulla heiton jälkeen. Itse nouto ok, kuin myös luovutus. Loppuun vielä hyppy. Hyvin :) Nyt myös edestä sivulle hyvä - ei siis enää vino - kun ollaan tätä nyt treenattu.

Tänään uusi agiryhmän treeni. Päästiin Marjannen koulutukseen. Olikin heti alkuun haastetta -> MM-09 hyppis (minien)

Rata vaikutti kyllä hirmu vaikealta meille-- paljon hyppyjä lähekkäin ja tiukkoja kaarroksia. Mutta toisin meni. Hienosti sain Kaapon taipumaan joka väliin ja ihan super pienillä kaarroksillä (ainakin meidän mittapuun mukaan). Ekalla kerralla kepeille huono aloitus. Kaapo haki oikeaan väliin, mutta kovan vauhdin takia meni seuraavan kaksi väliä suoraan. Uusittuna suhisin ihan miedosti sille hidastamisen merkiksi ja nyt menikin hyvin. Ja myös uusinnoilla hyvin. Hyppyjä 10 - 12 hiottiin Mariannen oppien mukaan ja saatiin menemään ihan sika pienellä käännöksellä ilman mun pyörimistä; käänsin vain yläkroppaa mikä toimi hyvin kunhan itse opin ensin hallitsemaan kroppaani. Hyvä Kaapo! Jäi tosi hyvä mieli tästä treenistä. Hallissa erikseen kontaktit ja keppejä.