Shantille syntyi la-su välisenä yönä kahdeksan pentua <3. Me ollaan Kaapon kanssa niin ylpeitä. Tasainen pentue tuli; kaksi soopeli urosta, kaksi trikki urosta sekä kaksi soopeli narttua ja kaksi trikki narttua. Seuraa kuvapläjäys:

puppies3-normal.jpg

puppies4-normal.jpg

puppies5-normal.jpg

20140412_203034-normal.jpg

Kunhan vähän kasvavat niin mennään niitä mussuttelemaan - voi miten siitä selviää ilman pentukuumeen tarttumista. Näille taitaa jo melkein kaikille olla kiva koti tulossa. Mukavaa :) Pennun kanssa on niin kiva touhuta ja opetella temppuja ja pikkujuttuja ilman sen suurempaa tavoitepainetta. Niin sellaista rentoa ja aitoa onnistumisen tunnetta kun näkee koiran oppivan ja olevan niin innoissaan. Ehkä sitten parin vuoden päästä...

Tex kävi keskiviikkona Riinalla Porvoossa. Etupää oli kunnossa, mutta lantio oli hieman vinossa. Tämä on saattanut aiheuttaa pientä jumia takapään lihaksissa, joka taas voi vaikuttaa hieman ponnettomaan ponnistamiseen agilityssä, jonka mainitsin "oireeksi". Sai hyvin hoidettua ja mennään pääsiäisen jälkeen uudestaan tsekkaamaan. Torstaina Kaapo pääsi Juhan treeneihin. Kiva rata, joka oli tällä kertaa ei niin superliikkuva. Kaapolle vaikea oli ainoastaan A-putki erottelu. Ei irronnut A:n takana olevaan putkeen kun itse jo liikuin kiireellä toiseen suuntaan. Meni joka kerta A:lle. Onnistuihan se lopulta kun huolella irroitin.

Eilen oli kisat Kirkkonummella. Olin ilmonnut molemmat koirat, mutta huomasin su aamulla, että Tex ontuu toista etujalkaa. En ollut kyllä lenkillä tai muualla huomannut mitään mitä siihen olisi voinut käydä... Voi ei.. Olin ihan varma, että nyt se on poikki (hieman ylidramaattisena myös itkin koko aamun), ja meiltä jää arvokisat väliin kun ei millään voida edes koittaa kerätä loppuja nollia. Todella paskalla fiiliksellä lähdin sitten vaan Kaapon kanssa kisoihin. Tuomarina henkilö, jonka tiedän antavan hieman ylihelpolla kontaktivirheitä - eli jos on yhtään epävarma, tuomitsee aina virheeksi. On antanut meille ainakin kaksi puomivirhettä niin että olen jälkikäteen videolta nähnyt että ihan oikeasti yksi tassu osunut. Katkeraa pitkäloikkaisen koiran ohjaajan tilitystä, mutta saatiin taas ylösmenovitonen ja aivan satavarmasti yksi tassu siihen osui. Katsoin itse vielä superhuolella. No eipä auta valittaminen. Ken leikkiin ryhtyy leikin kestäköön. Lohdutukseksi tähän Kaapo meni kyllä ihan satalujaa. Nopein aika kaikista tuloksen tehneistä, ja vieläpä kolmisen sekuntia voittajabortsuista. Outoa ja ihan siistiä!?!

IMG_20140413_103350-normal.jpg

Tokaradalla kepit meni kohti putkensuuta johon ei menty. Ei kestänyt häiriötä ja mun sivuetäisyyttä, joten tuli kepeiltä pois tokavikasta välistä - HYL. Hyppärillä teki taas keppivirheen (???). Ei kestänyt mun eteen tulevaa valssia ja taas tuli ennen aikojaan pois kepeiltä. Ehkäpä treeniin nämä!

Illalla tutkin Texin jalkaa ja aristi kannuskynnen kohdalta painaessa. Nuoli myös kynnen kohtaa, mutta ei näytä ainakaan mitenkään revenneeltä. Josko se on ottanut johonkin kiinni ja revähtänyt, mutta tänä aamuna ei enää onnu. Otetaan viikko nyt huilia ja seurataan josko selvittin vain säikähdyksellä. Mä niin toivon..