Nähtiin Marian kanssa Hollolan kentällä. Tokoiltiin alkuun ja sen jälkeen hallissa vähän agia. Kaapolle heti alkuun tunnari.  Se kun on ollut vähän huono; tietää hyvin kyllä homman nimen, että se oma pitää tuoda, mutta kun menee liialla innolla kapuloille ja aukoo suuta väärien kohdalla. Ei siis malta haistella rauhassa vaan innoissaan jo koittaa jokaista josko olisi oikea. Ei kuitenkaan siis nosta ilmaan näitä vääriä.

Maria vei oman ja viisi vierasta sekaisin maahan ja en lähettänytkään Kaapoa kapuloille vaan käveltiin rauhassa hieman kiertän kapuloiden eteen ja annoin 'etsi' käskyn rauhallisella äänellä vasta kapuloiden kohdalla. Nyt haisteli tosi rauhassa eikä yhtään napsinut vääriä. Nappasi oman heti kun sattui kohdalle. Hieno homma! Kiitos Maria vinkistä! Näin treenataan lisää.

Sitten tehotreeniä edestä sivulle tuloihin, jotka jäävät vinoon. Autoin Kaapoa namilla ja kun se lähti kiertämään sivulle niin pyörin ympyrää paikallaan, joten K joutui oikein ylityöskentelemään takaosaa kääntymään. Myös namilla saan hyvin käännettyä Kaapon oikeaan paikkaan.

Noudosta treenattiin paikalla pysymistä kun heitän kapulan. Maria käskytti, ja ekalla Kaapo varasti jo heti heitosta.. Pysäytin ja uusittuna säpsähti, mutta muisti pysyä. Tästä palkka. Uusiksi vielä pari kertaa. Lisäksi vielä pari eteen luovutusta.

Ruutu; markkerilla. Kaksi toistoa, molemmat oikein hyvät :) 

Luoksetulon pysätyksiä peruuttamalla, tässä hyvät reagoinnit ja saatiin jo täpäkkä pysähdys pelkällä 'stop' käskyllä, ei siis käsiapua.

Liikkeestä s ja m. Maahan meno tosi huono.. kyynärät jää ilmaan ihan hirveästi. Autoin muutaman kerran ja saatiin loppun yksi tosi hyvä pudotus suoraan maahan, tästä palkka. Seisominen tosi hyvä, paluu vaan viereen vaikea, kun Maria seisoi vieressä ja käskytti. Lähti aina vastaan. Tähänkin saatiin onnistumisa. Kiertelin Kaapo kun seisoi ja kehuin samalla. Nyt hyvä :)

Loppuun vielä suora luoksetulo, jäi melko eteen.. ja hyppy, joka superhyvä :) Hoksasi kyllä hypyn uuden suorittamistyylin nopeaan.

Agilityhallissa ekalla vuorolla kiertoja ja välistä vetoja. Ihan hyvin pelittää uusi tyyli tehdä tuo välistäveto. Tokalla kerralla keppejä.  Suljettu kulma meni sikahienosti. Avo kulma 90 asteella on kyllä pelkällä hypyn takaa lähettämällä vielä liian vaikea. Onnistui hyvin viime agitreeneissä Pennalan hallin kepeillä, jotka on kaksiväriset (joka toinen keppi siis erivärinen) ja paksut. Hollolan hallilla on alumiiniset, ja sen väriset, ohuet kepit. Kaapon on jotenkin tosi vaikea hahmottaa näistä oikeaa väliä. En viitsi turhauttaa koiraa kun se yrittää niin kovaa onnistua, mutta on liian vaikea. Otettiin vaan siis onnistuneita sisäänmenoja edestä ja loppuun vielä puomi ja A. Täytyy treenata tätä siellä Pennalassa ja helpottaa, ettei Kaapo menetä intoaan kepeille kun ei saa onnistumisia.