Tiistaina palaveerattiin P-Haun treeniporukan kanssa Samin kotona. Kiitos Samille pizzasta ja suklaakakusta, nam! On varmaan syytä pitää näitä paltsuja useamminkin. Ajatuksena oli istua alas ja miettiä yhteistä tekemistä ja suunnitella mitä ja miten tullaan jatkossa treenaamaan. Ihan hyviä ajatuksia saatiin ja uskon, että tämä systeemi on hyvä - jatkossa jokainen vuorollaan tekee treeniradan jonkin teeman ympärille. Ajoittain pidetään kisatreenejä ja harjoitellaan kokonaisuuksia. Muutoin aletaan enemmän pilkkomaan. Eilen olikin jo eka kokeilu - Kirsi oli tehnyt treenin keppikulmille:

Kahdessa osassa siis harjoiteltiin; 1-3 ja 4 alkaen toinen harjoitus. Laitoin Texille omat läpinäkyvät ohjurin kumpaakin päähän. Ajatus nyt olisi käyttää sille melko paljon näitä ohjureita, jotta oppisi katsomaan oikean aloitusvälin huolella. Näiden avulla kun saa sen palautteen heti kun ja jos meinaa aloittaa puikkaamaan väärin. Alku meni aika hyvin. Kokeilin ohjaamista molemmilta puolilta ja lähetystä ja törkkäsyä. Ainoa vaikea oli törkkäisy, jota ei olla liiemmin treenattukaan. Meinaan tässä olla vähän Texin tiellä, sille on helpompaa kun se saa itse hakea kepit. Tämä kohta siis hienosti melkein joka tavalla, ansaputkeen ei sihahtanut kertaakaan.
Toinen osio oli vähän vaikeempi. Koira tuli keppiä edeltävän hypyn niin vaikeassa kulmassa, että laskeutui lähelle kolmosväliä, josta oli vaikea enää hakea ensimmäinen väli. Niisto 8 hypylle, jonka jälkeen sai hyvin linjattua 9 hypyn, niin että kepeille oli helpompi mennä. Näin saatiin onnistumaan edes jotenkin. Mutta kaikenkaikkiaan hyvä treeni, vaikka tämä jälkimmäinen vaikea olikin. Ensi kerralla on sitten kontaktit ja putki/kontakti erottelu - katsotaan mitä sitten käy...??
 
Syksyistä..