Nyt on mennyt aika vähällä treenillä viime ja tämä viikko. Ne vähäiset treenit on tehty aksaa, jostain syystä se on nyt taas ”kivempaa”. Viime viikolla tiistaina Ojangossa. Tein rataa osissa, mutta juoksin silti vähän liikaa – illalla tuntui jaloissa ei niin hyvältä.. Lauantaina kävin Ojangossa katsomassa kolmosten kisoja – viihdytetään itseään nyt edes tällä tavalla. Ja oikeastaan aika kivaa katsella osaavia koiria kun ei tarvi itse stressata aikatauluista ja koiran kanssa menemisistä. Sunnuntaina aamulenkki Ojankoon ja samalla aksahommia. Pituudella kääntymistä, okseria ja keppikulmia otettiin. Texillä ei tainnut tulla rimaakaan alas ja okserikin meni ihan siistillä hypyllä.

Kerran kävin viimeviikolla omalla lähikentällä tokoilemassa. Otin kummallakin koiralla seuruuta, zedarin jääviä, ruudun, ohjatun sekä tunnarin. Texillä taas hieno merkki ruudun yhteydessä, samoin itse ruutuun meni ihan oikeaan paikkaan ja hyvällä vauhdilla. Ohjatussa taas jumi päälle eikä millään merkille. Huokaus taas miljoonannen kerran. Näitä on vaan tehtävä sen kanssa, eipä auta huokailut kun en ole nähnyt tarpeeksi vaivaa treenata tätä paremmaksi.

Tällä viikolla keskiviikkona käytiin taas agikentällä. Tein pätkän, johon koitin mahdollisimman montaa eri ohjausta. Ihan olin suunnitellut! Kaikki kontaktit tuli tehtyä ja kepeille vähän kulmia. Hyvä treeni oli tämä. Kerran Tex pudotti okserin riman, kun siltä käännyttiin. Huomautin tästä ja parin kertaa uusittuna oli ok. Puomi oli oikein mallikas, samoin kyllä muutkin kontaktit.