Sunnuntaina kokoonnuttiin HOT:tilaisten kanssa Arjalle. Katsottiin mm. Sysmän kokeesta videot, jossa melkein kaikki oli kisaamassa. Aija mainoisti, että 15.5 olisi vielä tilaa BH-kokeeseen ja menin nyt sitten pistämään ilmon sinne, ja kotiin googlettamaan että mitäs siihen kuuluukaan.. Joo paljon seuraamista, istu, maahan, luoksetulo ja paikalla olo - ok, eiköhän onnistu, ainiin kaupunkiosuus.. rullaluistelija..ööö.. no joo.

Eilen sitten kauheassa nuhassa kentälle koittamaan. Muut muistutteli seuraamiskaavion ja Kaapo ensin paikallamakuuseen  kun Alvin ja Pia suorittaa. Hienosti meni paikalla makuu, kävin välillä palkkaamassa. Ei piipausta, ihan vähän vasta kun Alvin juoksi ihan vierestä luoksetulonsa.

Tottisosuus menikin ihan super hyvin. Olin ihan superyllättynyt, että Kaapo jaksoi koko pitkän seuraamisen (joo meille pitkän kun oollaan tehty niin pätkä seuraamisia) ja vielä kahteen kertaa (hihnassa ja ilman) ja vielä tosi siististi. Henkilöryhmässä ei ongelmaa - hienosti. Istumisessa taisi jäädä seisomaan, uusin sen ja ihan pienellä käsiavulla istui. Täyskäännökset vasemman kautta hienosti ja Kaapo tuntui hyvältä, teki hommia  .

Otin vielä muiden jälkeen tokoakin. Hyppynouto, ensin liikkenä sitten palkkasin takaisin tulon vauhdista. Luoksetulon stoppeja, nyt oikein hienoja nopeita pysähdyksiä, tosin otin stopit aika läheltä. Liikkeestä istumista ja kaukot vielä loppuun :) Jäipä super hyvä mieli treenistä.

Tänään aamulla Pennalaan aamulenkeille ja samalla hallissa A:lla ja puomilla persjättö treeniä sekä kepeille valssamista keppien lopussa. Hyvin meni :)

Ulkokentällä vielä pitkää suoraa seuraamista, jossa palkkasin yllättäen aina välillä. Myös pari eteentuloa maasta pitkällä matkalla. Kaapon vauhti kiihtyy kyllä tuolla matkalla niin kovaksi, että näyttää kyllä törmäävän ja kovaa, mutta hienosti kasaa vauhdin just ennen kun tulee siisti eteen, eikä törmää yhtään